Recipes from Ingredient: zsemlemorzsa
Rántott harcsa lilahagymával, majonézes krumplival
Szeretem a halakat, tengerit, folyamit egyaránt, gyakran szerepel az étrendemben.
Hobbychef Tovább olvasomStefánia vagdalt zelleres burgonyapürével
A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.
Gasztro Trend Tovább olvasomRántott sertéscomb vajas krumplipürével, párolt zöldségekkel, vöröskáposztával, rukkolával
Rántott hús újragondolva, krumplipürével és párolt zöldségekkel.
Hobbychef Tovább olvasomHúsgombócok cukkínisalátával
A darált húst tálba tesszük, ráütjük a tojásokat, ízesítjük sóval.
Gasztro Trend Tovább olvasomAranygaluska
Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomRakott káposzta darált hússal, tejföllel és sajttal
Friss káposztából készült, a savanyított majd jöhet télen.
Hobbychef Tovább olvasomCsirkemájjal töltött karajszelet mandulás-kukoricapelyhes bundában
A csirkemájat, a vöröshagymát és a petrezselyemzöldet megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFürjtojással töltött sertésborda
A hússzeleteket kissé kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom