Recipes from Ingredient: zsemlemorzsa

Rántott harcsa lilahagymával, majonézes krumplival

Rántott harcsa lilahagymával, majonézes krumplival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Szeretem a halakat, tengerit, folyamit egyaránt, gyakran szerepel az étrendemben.

Hobbychef Tovább olvasom
Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojások sárgájával krémmé keverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rántott sertéscomb vajas krumplipürével, párolt zöldségekkel

Rántott sertéscomb vajas krumplipürével, párolt zöldségekkel, vöröskáposztával, rukkolával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rántott hús újragondolva, krumplipürével és párolt zöldségekkel.

Hobbychef Tovább olvasom
Húsgombócok cukkínisalátával

Húsgombócok cukkínisalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A darált húst tálba tesszük, ráütjük a tojásokat, ízesítjük sóval.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Aranygaluska

Aranygaluska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Máglyarakás

Máglyarakás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A tojások sárgáját és fehérjét különválasztjuk, a tejet felmelegítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rakott káposzta darált hússal, tejföllel és sajttal

Rakott káposzta darált hússal, tejföllel és sajttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Friss káposztából készült, a savanyított majd jöhet télen.

Hobbychef Tovább olvasom
Csirkemájjal töltött karajszelet mandulás-kukoricapelyhes bundában

Csirkemájjal töltött karajszelet mandulás-kukoricapelyhes bundában

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemájat, a vöröshagymát és a petrezselyemzöldet megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fürjtojással töltött sertésborda

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hússzeleteket kissé kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom