Solstice Sangria bólé

2013-01-22
Solstice Sangria bólé
  • Várható: 1 kancsó Solstice Sangria bólé
  • Felszolgálás: 3-4 fő
  • Előkészületi idő: 3perc
  • Elkészítési idő: 3perc
  • Kész: 16perc

Pohár: bólés pohár, vagy talpas csésze

Díszítés: nincs

Hozzávalók:

  • 1 üveg (75 dl) Száraz fehérbor
  • 10 cl Cointreau
  • 20 cl Metaxa 7 csillagos (görög borpárlat)
  • 10 cl Simple Syrup (cukorszirup)
  • 10 cl sárgabaracklé
  • 1 lime szeletelve
  • 1 narancs szeletelve
  • 10 friss mentalevél
  • 5 szelet uborka
  • 20 cl szódavíz

Elkészítés:

Lépés: 1

A szódavíz kivételével az összetevőket töltsük bele egy kancsóba, és keverjük el, majd hagyjuk állni 10 percig.

Lépés: 2

Adjunk hozzá jeget, és töltsük fel a szódavízzel, majd ismételten keverjük meg.

Lépés: 3

Az italt töltsük bólés poharakba vagy talpas csészékbe.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Csontleves grízgaluskával
Csontleves grízgaluskával

Ez a leves nem húsból, hanem húsos csontból készült.

Close