Recipes from Ingredient: zsemlemorzsa

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácánmell roston, aszalt szilvával töltve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A körtéket úgy hámozzuk meg, hogy a szárukat meghagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gazdag ember levese

Gazdag ember levese

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A leveskockákat hideg vízbe tesszük, és felforraljuk. Mikor felforrt, megkóstoljuk, szükség szerint sóval ízesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Busavagdalt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hal bőrét lehúzzuk, húsát kiszálkázzuk, majd apró lyukú tárcsán kétszer-háromszor ledaráljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Békacombok rántva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A békacombokat fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk. A citrom kifacsart levében a sót, a borsot meg a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Francia hús

Francia hús

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirke hamburger (csirke burger)

Csirke hamburger

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A jól lehűtött darált csirkemellet tegyük bele egy nagy tálba. Adjuk hozzá a zsemlemorzsa felét, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Egri töltött gomba

Egri töltött gomba

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom