Recipes from Ingredient: vaníliás cukor

Töltött narancs vaníliakrémmel

Töltött narancs vaníliakrémmel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kettévágott narancs húsát eltávolítjuk a héjából.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rumos meggyleves

Rumos meggyleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A meggybefőttet leszűrjük, a levét felforraljuk, fahéjjal, szegfűszeggel és vaníliás cukorral ízesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tokaji galuska

Tokaji galuska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a sót, a tojást és a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vanília hab

Vanília hab

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

4 dl tejet felforralunk, a pudingport 1 dl hideg tejjel simára verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Narancsos palacsinta mentával

Narancsos palacsinta mentával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Először elkészítjük a palacsintatésztát: a lisztet a tejjel és az ásványvízzel elegyítjük, hozzáadjuk a tojást, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás almatorta vaníliamártással

Mandulás almatorta vaníliamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőszekrényben 30-35 percig pihentetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás-túrós lepény

Mazsolás-túrós lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

35 dkg búzaréteslisztet átszitálunk, összegyúrjuk a vajjal, a tojások sárgájával, csipetnyi sóval és 2 dl ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás-csokis keksz

Mandulás-csokis keksz

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Közelgő ünnepekre gasztroajándéknak szánom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Hókifli

Hókifli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet a margarinnal, a tejföllel, a cukorral, a meleg tejben felfuttatott élesztővel és csipet ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vargabéles

Vargabéles

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A cérnametéltet sós vízben megfőzzük. A túrót szitán áttörjük, összekeverjük a tejföllel és a cérnametélttel.

Gasztro Trend Tovább olvasom