Recipes from Ingredient: vaníliás cukor

Kávétorta cukrozott cseresznyével

Kávétorta cukrozott cseresznyével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kész piskótakarikát három egyforma lapra vágjuk, kettőt félreteszünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Epres-túrós kosárkák

Epres-túrós kosárkák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A friss gyümölcsből készült desszertek azért csodálatosak, mert könnyűek, és kevésbé hizlalnak.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos túrókrém

Barackos túrókrém

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.5 / 5)

A pohárkrémekben az a legjobb, hogy nagyon elegáns desszertként lehet őket szervírozni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Stíriai metélt

Stíriai metélt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A stíriai metélt nem tévesztendő össze a magyar eredetű vargabélessel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojások sárgájával krémmé keverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kakaós-túrós brownie

Kakaós-túrós brownie

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat összekeverjük a kakaóporral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Édes túróval töltött zsemle

Édes túróval töltött zsemle

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlék felső harmadát egy éles késsel levágjuk, a belsejüket kivájjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával

Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A klasszikus olasz desszert egy finom változata.

Hobbychef Tovább olvasom
Fehérboros banánkrémleves

Fehérboros banánkrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A habtejszínt krémmé keverjük a pudingporral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Diós ananász sörbet

Diós ananász sörbet

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az ananászkonzervet és a mézet botmixer segítségével krémesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom