Recipes from Ingredient: vaníliás cukor

Tiramisu

Tiramisu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Ha egy igazán finom és elegáns desszertet szeretne készíteni különleges alkalmakra, akkor a tiramisu kiváló ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Császármorzsa

Császármorzsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A császármorzsa receptje alig nehezebb a palacsinta receptjénél, ráadásul sokkal szaporább az elkészítése.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Tiroli krémes

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha kedveli a házias ízeket, akkor a tiroli krémest mindenképpen érdemes kipróbálnia.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Házi Baileys

Házi Baileys

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A whisky alapú italok közül talán a baileys az egyik legnépszerűbb ital, ezért gyakran próbálkoznak ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejberizs

Tejberizs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tejberizs a gyermekek egyik kedvenc étele, amelyet akár könnyű desszertként is fogyaszthatunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rebarbara kompót

Rebarbara kompót

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Finom sültek mellé mindig jól esik egy kis kompót, amelyet általában almából szoktunk készíteni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
STROHlunder koktél

STROHlunder koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Óvatosan melegítsük fel a gyümölcslevet (almalé és a bodzalé).

Gasztro Trend Tovább olvasom
STROHpresso koktél

STROHpresso koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Óvatosan melegítsük a tejet együtt a tejszínnel úgy, hogy a cukor és a vaníliás cukor ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Eperdzsem rebarbarával

Eperdzsem rebarbarával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rebarbara egy fanyar zöldség, amelynek az íze remekül illik az eper íz világához. Ha ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kenyérpuding

Kenyérpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hagyományos brit konyhának rengeteg olyan receptje van, amely a konyhai maradékok felhasználásán alapul.

Gasztro Trend Tovább olvasom