Recipes from Ingredient: tej

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácán és fürj gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kertész palacsinta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha szeretik a sós palacsintákat, akkor mindenképpen próbálják ki a kertész palacsinta receptünket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Áfonya gyümölcsturmix tejjel

Áfonya gyümölcsturmix tejjel

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.5 / 5)

Hámozzuk meg a banánt és vágjuk fel szeletekre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mango Lassi turmix

Mango Lassi turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tegyük a mangó darabokat, a joghurtot, a tejet, a cukrot, és a kardamom fűszert (nem ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Epres-őszibarackos turmix

Epres-őszibarackos turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A turmixgéppel keverjük simára az epret, az őszibarackot, a joghurtot, a tejet és a cukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kiwi gyümölcsturmix

Kiwi gyümölcsturmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kockára vágott kiwit, a szeletelt sárgadinnyét, a joghurtot és a cukrot keverjük simára turmixgéppel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgarépa főzelék

Sárgarépa főzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A sárgarépa főzelék gyermekkorom egyik kedvenc étele volt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ciroc Skinny Colada koktél

Ciroc Skinny Colada koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük meg a shakert jéggel, és adjuk hozzá az ízesített vodkát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított zellert uborkagyalun legyaluljuk, sütőpapírra tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom