Recipes from Ingredient: tej

Szalagos fánk

Szalagos fánk

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A tejet meglangyosítjuk, beletesszük az elmorzsolt élesztőt és a porcukor felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Narancsos palacsinta mentával

Narancsos palacsinta mentával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Először elkészítjük a palacsintatésztát: a lisztet a tejjel és az ásványvízzel elegyítjük, hozzáadjuk a tojást, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás almatorta vaníliamártással

Mandulás almatorta vaníliamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőszekrényben 30-35 percig pihentetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes diótorta

Mézes diótorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mézet, a tojássárgáját, a tejet, a darált diót, a fahéjat és a reszelt citromhéjat ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Házi csirkemájkrém

Házi csirkemájkrém

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A felmelegített olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kacsamáj pástétommal töltött karalábé tejfölös-fehérboros szószban

Kacsamáj pástétommal töltött karalábé tejfölös-fehérboros szószban

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Hogy ne mindig a megszokott darálthús legyen a töltelék.

Hobbychef Tovább olvasom
Diós-almás bejgli

Diós-almás bejgli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az élesztőt felfuttatjuk 1 dl langyos, cukros tejben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hókifli

Hókifli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet a margarinnal, a tejföllel, a cukorral, a meleg tejben felfuttatott élesztővel és csipet ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Aranygaluska

Aranygaluska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Angol kenyérpuding

Angol kenyérpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kifliket vékony karikákra vágjuk, és kivajazott, tűzálló tál aljára egy réteget rakunk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom