Őszibarackos turmix joghurttal

2013-09-24
Őszibarackos turmix joghurttal
  • Várható: 1 pohár Őszibarackos turmix joghurttal
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 4perc

Pohár: collins vagy highball

Díszítés: őszibarack gerezd

Hozzávalók:

  • 1 nagyobb méretű őszibarack, hámozva és apróra vágva (mag eltávolítva)
  • 1/2 csésze zsírszegény natúr joghurt
  • 1/2 csésze tört jég
  • 2 teáskanál (vagy ízlés szerint) méz
  • 1 csipet fahéjpor

Elkészítés:

Lépés: 1

Turmixgépbe keverjük simára az őszibarackot, a joghurtot, és a mézet.

Lépés: 2

Adjuk hozzá a tört jeget, és nagy sebességgel mintegy 30-40 másodpercig keverjük latyakosra.

Lépés: 3

Öntsük az italt a pohárba, szórjuk meg a tetejét fahéjporral, és szervírozzuk egy vékony barack ékkel (gerezddel), amelyet a pohár peremére helyezzünk el.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Alkoholmentes gyümölcsturmixok

    Alkoholmentes gyümölcsturmixok

  • Mézes rózsaszirup

    Mézes rózsaszirup

  • Illatos almaturmix mandulával

    Illatos almaturmix mandulával

  • Virgin Bellini koktél

    Virgin Bellini koktél

  • Arnold Palmer koktél

    Arnold Palmer koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Sake Bomb koktél 02
Háttéranyag az első magyar szaké szemináriumhoz

Mi a szaké?   A szaké a japánok tradicionális alkoholos itala, ami rizs erjesztésével készül. A szaké főzési folyamatánál a keményítő cukorrá alakulása és annak alkohollá alakulása egyszerre történik meg....

Close