Recipes from Ingredient: szegfűszeg
Körte fehérborban, szőlőlevelekben
A borból a birsecettel, a fahéjjal, és egy kevés vízzel hígítva páclevet főzünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal
Egy flambírozó - teflon bevonatú - serpenyőben felolvasztjuk a vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmasajt pörkölt mogyoróval
A háziasszonyok többsége a birsalmára esküszik, de készíthető birskörtéből is finom sajt.
Gasztro Trend Tovább olvasomTeapuncs arábiából
Hat deci vizet felforralunk, és ráöntjük a cserépedényben levő narancsos tealevélre.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes rózsaszirup
A rózsa szirmait letépkedjük, és folyó vízben többször átmossuk, lecsepegtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomBanános töltött kínai kel
A sovány sertéshúst ledaráljuk, a fele olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzárított mézes ringlószilva
A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmaleves, ahogy a nagymama szerette
Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.
Gasztro Trend Tovább olvasomFehérboros fácánhúsleves
Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.
Hobbychef Tovább olvasom