Recipes from Ingredient: só
só
Olívás csirke gyömbéres-citromos mártással
A fiatal csirkéket a megtisztítás után - előző nap - felnegyedeljük, és sózás után a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött sertéskaraj
A kicsontozott vagy grill sertéskarajt hosszában vágjuk fel, kissé kilapítjuk és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPulykamellgalantin gyümölcsökkel
A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyés csirkeragu
A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörtével töltött tyúkpecsenye
A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSonkás dinnyekrém
A vajat habosra keverjük az áttört mazsolás krémtúróval.
Gasztro Trend Tovább olvasomRozé kacsamell cukkini tócsnival
A kacsamelleket tisztítás után éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal és majoránnával befűszerezzük.
Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasomNaranccsal töltött kacsa
A pecsenyekacsákat megtisztítjuk, a tokot eltávolítjuk, és kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCurrys csirkecombok ananásszal és almával
A csirkecombokat előző este lesózzuk, és az ananászbefőtt levébe bepácoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHússal-májjal töltött almák
Az almákat nem hámozzuk meg, viszont jól megmossuk, és szárazra töröljük.
Gasztro Trend Tovább olvasom