Recipes from Ingredient: só
só
Szőlőtorta karamellhálóban
A tészta anyagait annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmasan puha tésztát kapjunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFinom falatok ananászra és sütőtökre
Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.
Gasztro Trend Tovább olvasomNarancsos pulykamellfalatok nyárson
Három deci vízben a babérlevéllel, az egész borssal és a fele sóval felforraljuk a lapokra ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcsökkel ékesített kacsa
A bontott pecsenyekacsát a megfelelő előkészítés után kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel
A sertésszűzérméket besózzuk, majd a felhevített vajra tesszük, mindkét oldalát átsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGrillezett, bazsalikomos joghurtban pácolt jércemell zöldségnyárssal
Műanyag zacskóban összekeverjük az apróra vágott bazsalikom levelet joghurttal.
Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasomAnanászos sonkacipó
A füstölt sovány sonkát, a sovány sertés- és marhahúst, finom tárcsán többször ledaráljuk, minél pépesebbre.
Gasztro Trend Tovább olvasom