Recipes from Ingredient: sárgarépa
Vasszűz turmix
A spenót hasznos vasforrás, és nagy mennyiségben tartalmaz C-, E-, B1-, B6-vitamint, valamint folsavat.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkemell saláta filézett naranccsal és jégsalátával
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sóval és fehér borssal bepácoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú tintahal
A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi halkoktél saláta
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és puhára főzzük. A zellert megtisztítjuk, és fedő alatt megpároljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomVegyes zöldség kókusszal
A kókuszreszeléket tejbe áztatjuk, és pár percig állni hagyjuk. A padlizsánt és a sárgarépát megmossuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomChilis rák
A rákot szobahőmérsékleten fölengedjük, lecsöpögtetjük. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a fokhagymát finomra, a többit kis ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBalatoni fogasfilé hollandi mártással
A fogast megtisztítjuk, kifilézzük. A halcsontokból a megtisztított zöldséggel, citromlével ízesítve, enyhén sós alaplevet főzünk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTárkonyos csirkeraguleves
A tárkony egyedi, érdekes íze egy csipet változatosságot tud hozni a hétköznapok ételeibe.
Gasztro Trend Tovább olvasomSavanyú, tejszínes lencseleves
A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFűszeres pulykaraguleves citromosan
A vajat felmelegítjük. A sárgarépát, a fehérrépát és a zellert megmossuk, kockára vágjuk, és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasom