Recipes from Ingredient: rizs

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Finom falatok ananászra és sütőtökre

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertésszűzérméket besózzuk, majd a felhevített vajra tesszük, mindkét oldalát átsütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Banános töltött kínai kel

Banános töltött kínai kel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sovány sertéshúst ledaráljuk, a fele olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Barackos csirkemell nyárson

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kicsontozott csirkemelleket a mélyhűtőben keményre fagyasztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Banános rizsgombócok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rizsnek megfelelő dupla mennyiségű vízzel, vajjal, cukorral, reszelt citromhéjjal és szűrt levével hagyományos állagú ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyés csirkeragu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Körtével töltött tyúkpecsenye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Currys csirkecombok ananásszal és almával

Currys csirkecombok ananásszal és almával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat előző este lesózzuk, és az ananászbefőtt levébe bepácoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kivivel pirított szárnyas- vagy libamájszeletek

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a köretet készítjük el. A megmosott és lecsepegtetett rizst a margarinon átforrósítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom