Recipes from Ingredient: porcukor
Máktorta grapefruittal
Fehéredésig verjük a tojások sárgáját a cukorral és a vajjal.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilváslepény tejfölösen
A tejfölt meglangyosítjuk, hozzátesszük az elmorzsolt élesztőt.
Gasztro Trend Tovább olvasomKávétorta másképpen
A kész, barna piskótakarikát három egyforma széles lappá vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHolland cseresznyetorta
A mélyhűtött vajastésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHideg túrólepény szilvásan
Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött csúsztatott palacsinta
A palacsintatésztát a következőképpen készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját.
Gasztro Trend Tovább olvasomNaspolyatorta
A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom