Recipes from Ingredient: porcukor

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Rebarbarás linzer

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy mély keverőtálba szitáljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Piskótával töltött őszibarack

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őszibarackokat megmosás, szárazra törlés után meghámozzuk és megfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Máktorta grapefruittal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Fehéredésig verjük a tojások sárgáját a cukorral és a vajjal.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szilváslepény tejfölösen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tejfölt meglangyosítjuk, hozzátesszük az elmorzsolt élesztőt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kávétorta cukrozott cseresznyével

Kávétorta másképpen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kész, barna piskótakarikát három egyforma széles lappá vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Holland cseresznyetorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött vajastésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Almás zsemlefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almát meghámozzuk, a magházát kivágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hideg túrólepény szilvásan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyével töltött csúsztatott palacsinta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A palacsintatésztát a következőképpen készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Naspolyatorta

Naspolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom