Recipes from Ingredient: porcukor

Sárgadinnyekoktél rákkal

Sárgadinnyekoktél rákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sárgadinnyét A és V alakban éles késsel a felénél elfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Körteleves borral (főzés nélkül)

Körteleves borral (főzés nélkül)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A meghámozott, felezett és magjaitól megtisztított körtékből - karalábéfúróval - húsz golyót formázunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Epres-túrós kosárkák

Epres-túrós kosárkák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A friss gyümölcsből készült desszertek azért csodálatosak, mert könnyűek, és kevésbé hizlalnak.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos túrókrém

Barackos túrókrém

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.5 / 5)

A pohárkrémekben az a legjobb, hogy nagyon elegáns desszertként lehet őket szervírozni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bacardi White Lion koktél

Bacardi White Lion koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük az italokat egy zúzott jéggel megrakott keverőpohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Baileys trüffel

Baileys trüffel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vendégváró édesség, kávé és tea mellé ajánlom, vagy könnyű baráti vacsora után kínálhatjuk a vendégeinket ...

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Stíriai metélt

Stíriai metélt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A stíriai metélt nem tévesztendő össze a magyar eredetű vargabélessel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kókuszkenyér

Kókuszkenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A babapiskótát lereszeljük, és összekeverjük a kókuszreszelékkel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Édes túróval töltött zsemle

Édes túróval töltött zsemle

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlék felső harmadát egy éles késsel levágjuk, a belsejüket kivájjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokis kalács

Csokis kalács

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tej felét meglangyosítjuk, beletesszük az élesztőt, és egy evőkanál cukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom