Recipes from Ingredient: paradicsompüré
Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral
Most nem friss zöldségből készítettem el ezt az ételt, hanem a nyáron eltett lecsóból.
Hobbychef Tovább olvasomTöltött paprika háziasan
A rizst kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, 4 dl forró vízzel felengedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomToszkán csirkecombok
A csirkecombokat megmossuk, és az ízületnél kettévágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög húsos nyársak mentás joghurttal
A karajszeleteket megtisztítjuk, majd négyfelé vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt tonhal, ahogy Nagyi készíti
A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomZuppa di Italiani – olasz leves
A fokhagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, a paradicsomot megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomZelleres-szalonnás bableves
A zellert és a vöröshagymát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, kevés vajon pirítani kezdjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGrillezett padlizsán joghurtos paradicsommártással
Mielőtt előkészítjük a hozzávalókat, a grillsütőt előmelegítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHúsos nyársacskák fokhagymás-sajtos uborkával
A darált húst összekeverjük a liszttel, a paradicsomszósszal, a paradicsompürével és a száraz vörösborral.
Gasztro Trend Tovább olvasomMustáros őzpörkölt
A húst 3 centis darabokra vágjuk, bográcsba szórjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom