Recipes from Ingredient: paradicsompüré

Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral

Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Most nem friss zöldségből készítettem el ezt az ételt, hanem a nyáron eltett lecsóból.

Hobbychef Tovább olvasom
Töltött paprika háziasan

Töltött paprika háziasan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rizst kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, 4 dl forró vízzel felengedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Toszkán csirkecombok

Toszkán csirkecombok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat megmossuk, és az ízületnél kettévágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Görög húsos nyársak mentás joghurttal

Görög húsos nyársak mentás joghurttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A karajszeleteket megtisztítjuk, majd négyfelé vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Párolt tonhal, ahogy Nagyi készíti

Párolt tonhal, ahogy Nagyi készíti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zuppa di Italiani - olasz leves

Zuppa di Italiani – olasz leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fokhagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, a paradicsomot megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zelleres-szalonnás bableves

Zelleres-szalonnás bableves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zellert és a vöröshagymát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, kevés vajon pirítani kezdjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grillezett padlizsán joghurtos paradicsommártással

Grillezett padlizsán joghurtos paradicsommártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mielőtt előkészítjük a hozzávalókat, a grillsütőt előmelegítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Húsos nyársacskák fokhagymás-sajtos uborkával

Húsos nyársacskák fokhagymás-sajtos uborkával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A darált húst összekeverjük a liszttel, a paradicsomszósszal, a paradicsompürével és a száraz vörösborral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Mustáros őzpörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst 3 centis darabokra vágjuk, bográcsba szórjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom