Recipes from Ingredient: citrom
Casanova csapdája
A húst megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. Kevés hevített olajon pirítani kezdjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzerelmes csibecombok
A megtisztított, alaposan megmosott csirkecombokat beszórjuk ételízesítővel, meghintjük őrölt gyömbérrel és morzsolt majoránnával.
Gasztro Trend Tovább olvasomTárkonyos csirkeraguleves
A tárkony egyedi, érdekes íze egy csipet változatosságot tud hozni a hétköznapok ételeibe.
Gasztro Trend Tovább olvasomKetchup
Egy igazán jó grillezés elképzelhetetlen ketchup nélkül. Egy jó minőségű, jól fűszerezett húst kár lenne ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTonhalas bruschetta
A bruschetta egy nagyon könnyű kis előétel, amely arra való, hogy a gyomrunkat előkészítsük a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi borkrémleves
Az ásványvízhez hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget és a citrom héját. Felforraljuk, majd leszűrjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFűszeres pulykaraguleves citromosan
A vajat felmelegítjük. A sárgarépát, a fehérrépát és a zellert megmossuk, kockára vágjuk, és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri salpicon saláta
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSörben sült kacsacomb citromos almaszósszal
A kacsacombokat megmossuk, majd sóval, majoránnával és őrölt köménnyel bedörzsöljük. A sört beleöntjük egy tepsibe, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSült csirkemell almába töltve
Az almák belsejét kivájjuk, és a citrom levével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom