Casanova csapdája
2012-11-15- Konyha: Nemzetközi
- Fogás: Főétel
- Nehézségi szint: Közepes
- Előkészületi idő: 10perc
- Elkészítési idő: 60perc
- Kész: 1:10 óra
Ajánlott ital: száraz vörösbor
Hozzávalók:
- 40 dkg borjúlapocka
- 3 db alma
- 2 dl tejszín
- 1 dl fehérbor
- 1 evőkanál magyaros paprikakrém
- 1/2 citrom
- 1 dl étolaj
- 0,5 liter húsleves
- 1 mokkáskanál egész kömény
- só
Elkészítés:
Lépés: 1
A húst megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. Kevés hevített olajon pirítani kezdjük.
Lépés: 2
Hozzáadjuk a magyaros paprikakrémet, felöntjük a borral és a tejszínnel. Ízesítjük kevés szűrt citromlével, egész köménnyel, sóval.
Lépés: 3
Mikor a hús majdnem megpuhult, hozzáadjuk a meghámozott, magháztalanított és cikkekre vágott almákat. Rövid idő alatt készre főzzük.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet
Hasonló receptek:
Tápérték információk
A feltüntetett információk egy adagra értendők.
-
Energia
600 kcal