Casanova csapdája

2012-11-15
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 60perc
  • Kész: 1:10 óra

Ajánlott ital: száraz vörösbor

Hozzávalók:

  • 40 dkg borjúlapocka
  • 3 db alma
  • 2 dl tejszín
  • 1 dl fehérbor
  • 1 evőkanál magyaros paprikakrém
  • 1/2 citrom
  • 1 dl étolaj
  • 0,5 liter húsleves
  • 1 mokkáskanál egész kömény

Elkészítés:

Lépés: 1

A húst megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. Kevés hevített olajon pirítani kezdjük.

Lépés: 2

Hozzáadjuk a magyaros paprikakrémet, felöntjük a borral és a tejszínnel. Ízesítjük kevés szűrt citromlével, egész köménnyel, sóval.

Lépés: 3

Mikor a hús majdnem megpuhult, hozzáadjuk a meghámozott, magháztalanított és cikkekre vágott almákat. Rövid idő alatt készre főzzük.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    600 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hermione Granger koktél
Hermione Granger koktél

Bárkanállal keverjük össze a hozzávalókat egy keverőpohárban jéggel legalább 30 másodpercig.

Close