Recipes from Ingredient: citrom

Joghurtos zellerkoktél

Joghurtos zellerkoktél

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zellert megtisztítjuk, megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. Egy kisebb fazékban kevés sós, citromos vízben fedő ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Füstölt lazacrózsák citromos alma-toaston

Füstölt lazacrózsák citromos alma-toaston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lazacszeleteket kiolvasztjuk, és rózsákat készítünk belőlük úgy, hogy a magozott olívabogyó köré tekerünk 1-1 ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Diós-majonézes halkoktél

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dinnyés ráksaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rákot még fagyosan a borba szórjuk. A konyakkal ízesítjük, a citrom levét belefacsarjuk, megsózzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Ceviche

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fogasfilék bőrét lefejtjük (még jobb, ha már így vásároljuk) és az esetlegesen benne maradt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sangria bólé

Sangria bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gyümölcsöket karikákra vágjuk, felnegyedeljük, és egy edénybe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Bundázott hal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ehhez az ételhez a süllő-, a fogas- vagy a pisztrángfilé a legalkalmasabb, de jó hozzá ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Békacombok rántva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A békacombokat fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk. A citrom kifacsart levében a sót, a borsot meg a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Balatoni fogasfilé hollandi mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fogast megtisztítjuk, kifilézzük. A halcsontokból a megtisztított zöldséggel, citromlével ízesítve, enyhén sós alaplevet főzünk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Falafel szendvics pitában, uborka szósszal

Falafel szendvics pitában, uborka szósszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy tálban keverjük össze az ecetet, kaprot, hagymát és paprikát. Tegyük bele az uborka szeleteket ...

Gasztro Trend Tovább olvasom