Recipes from Ingredient: bors
bors
Bloody Mary koktél
Az összetevőket (utolsónak a paradicsomlevet) a pohárba töltjük maximum 2 szem jégre, és bárkanállal határozottan ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBundázott hal
Ehhez az ételhez a süllő-, a fogas- vagy a pisztrángfilé a legalkalmasabb, de jó hozzá ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBriósban sült halpástétom
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, levét kinyomkodjuk. A paraj szárát lecsipkedjük, a leveleket leforrázzuk, hideg vízben ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBékacombok rántva
A békacombokat fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk. A citrom kifacsart levében a sót, a borsot meg a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomRégi szerelem
Az alaposan megmosott csülköt kicsontozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, és főzni kezdjük a húslevesben.
Gasztro Trend Tovább olvasomVegaburger gombás szójafasírttal
Előzőleg daraboljunk fel 1 zsemlét, és áztassuk be kevés tejbe, majd készítsünk 10 dkg szójakockából ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKukorica krémleves
Aki szereti az édes és a sós ízek kombinációját az biztosan oda lesz a kukorica ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFrancia hús
A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.
Gasztro Trend Tovább olvasomKetchup
Egy igazán jó grillezés elképzelhetetlen ketchup nélkül. Egy jó minőségű, jól fűszerezett húst kár lenne ...
Gasztro Trend Tovább olvasomOmlett
Ha egy könnyű, de mégis tartalmas reggelire vágyik, akkor az omlett kiváló választás lehet. Tele ...
Gasztro Trend Tovább olvasom