Recept fogás: Főétel
Főétel
Kolbászos-fűszeres töltelékkel töltött csirke sörben sütve, brokkolis krumplipürével és almakompóttal
A csirkecombokat megmossuk, fellazítjuk rajtuk a bőrt.
Gasztro Trend Tovább olvasomSült füstölt-főtt tarja sült zöldségekkel
Pompás lett a tarja a sok zöldséggel.
Hobbychef Tovább olvasomAragóniai sonkás paella
Egy serpenyőben megfelelő mennyiségű olaj hozzáadásával a kockákra vágott sonkát és a csirkemellet pár percig ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilveszteri töltött káposzta
A füstölt császárszalonnát fedő alatt bő vízben megfőzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög húsos nyársak mentás joghurttal
A karajszeleteket megtisztítjuk, majd négyfelé vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBalzsamos borsos karaj sajtos metélttel
A karajszeleteket megmossuk, megtisztítjuk, kiklopfoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHúsgombócok cukkínisalátával
A darált húst tálba tesszük, ráütjük a tojásokat, ízesítjük sóval.
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri borzas hal
A halfiléket besózzuk, és az egyik citrom levével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt tonhal, ahogy Nagyi készíti
A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasom