Recept fogás: Főétel
Főétel
Töltött paprika háziasan
A rizst kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, 4 dl forró vízzel felengedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomStefánia vagdalt zelleres burgonyapürével
A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.
Gasztro Trend Tovább olvasomRakott karfiol
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, cukros vízben roppanósra főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomToszkán csirkecombok
A csirkecombokat megmossuk, és az ízületnél kettévágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilveszteri spenótos pulykamell
A pulykamellet megmossuk, és szép nagy szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSonkás kacsaragu zöldséges rizzsel
A nyers füstölt sonkát nagyobb kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPaprikás csirke, kapros házi nokedlivel
A csirkét ízületei mentén feldaraboljuk, besózzuk, és letakarva hűtőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával
A kacsamellet megmossuk, bőrét éles késsel bevagdaljuk, majd besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKáposztás tésztával töltött kacsa
Elkészítjük a káposztás tésztát: A káposztát lereszeljük, és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom