Sült füstölt-főtt tarja sült zöldségekkel

2013-12-23
Sült füstölt-főtt tarja sült zöldségekkel
  • Várható: 2 adag Sült füstölt-főtt tarja sült zöldségekkel
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 15perc
  • Elkészítési idő: 35perc
  • Kész: 50perc

Hozzávalók:

  • 2 szelet (kb. 25 dkg) főtt füstölt tarja
  • 6 db burgonya
  • 2 db cékla
  • 1 kicsi sütőtök harmada
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 db paprika
  • 1 db kicsi vöröshagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

Lépés: 1

A krumplit héjában előfőzöm, megpucolom.

Lépés: 2

A sütőtököt és a céklát megpucolom, kockára, a paprikát és répát hosszúkásra vágom, a hagymát és a paradicsomot negyedelem.

Lépés: 3

A zöldségeket egy serpenyőbe rakom, locsolok rá olívaolajat, fűszerezem.

Lépés: 4

A hús szeleteket is beteszem egy másik serpenyőbe, öntök rá kevés olajat, fűszerezem. Megsütöm.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyümölcsös sertésragu cukkínivel

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Komment (1)

  1. Szerző: schaller tibor on 2014.május 14.

    Tetszik a recept,

      Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Sake Bomb koktél 02
Háttéranyag az első magyar szaké szemináriumhoz

Mi a szaké?   A szaké a japánok tradicionális alkoholos itala, ami rizs erjesztésével készül. A szaké főzési folyamatánál a keményítő cukorrá alakulása és annak alkohollá alakulása egyszerre történik meg....

Close