Recipes and Posts Tagged desszert
Mazsolás pite
Egy megfelelő nagyságú keverőedényben a lisztet elkeverjük a cukorral.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyepüré
A gesztenyét megfőzzük, meghámozzuk, áttörjük, és tejjel meg cukorral gyúrható, de kemény masszává keverjük.
PogiRecept Tovább olvasomFahéjas-porcukros bundás alma
Az almákat csumázzuk ki (távolítsuk el a magházat), és hámozzuk is meg őket.
PogiRecept Tovább olvasomRántott banán
A banánokat meghámozzuk, félbe vagy háromcentis darabokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomLángoló banán
A meghámozott banánokat zománcos vagy teflon tepsibe egymás mellé fektetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPaciugo
Természetes alapanyagokból készült olasz fagylalt alapú desszert.
Gasztro Trend Tovább olvasomFrancia csokoládéhab
A csokoládét összetördelve kis lábasba rakjuk, és gőzfürdőben felolvasztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFlán
A kristálycukrot kevergetve megpirítjuk, és egy nagy vagy négy kicsi formába öntjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMadártej
A tojások fehérjéiből kemény habot verünk, és 5 dkg cukrot belekeverünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKócos krémes
Mutatós, viszonylag gyorsan elkészíthető édesség. Nagy adag lesz belőle!
Kicsibors Tovább olvasom