Recipes and Posts Tagged desszert
Birskocsonya
Bármilyen süteménybe, gyümölcsös dísztálak díszítésére is használható.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal
Egy flambírozó - teflon bevonatú - serpenyőben felolvasztjuk a vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmasajt pörkölt mogyoróval
A háziasszonyok többsége a birsalmára esküszik, de készíthető birskörtéből is finom sajt.
Gasztro Trend Tovább olvasomEper vörösborzselében
Az egészséges eperszemeket megmossuk, lecsumázzuk és félbevágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomNaspolyatorta
A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCseresznyefelfújt
A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSomlói galuska (olajos magvakkal)
Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFügefelfújt
A felnegyedelt fügéhez hozzátesszük a cukrot, és nagyon kevés vízben puhára főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomDatolyatorta
Összekeverjük a búzadarát, a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vajjal és a vanílialikőrrel.
Gasztro Trend Tovább olvasomDivatos körtetorta
A körtéket megmossuk, megfelezzük, majd eltávolítjuk a magját.
Gasztro Trend Tovább olvasom