Recipes and Posts Tagged desszert

Epres-túrós kosárkák

Epres-túrós kosárkák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A friss gyümölcsből készült desszertek azért csodálatosak, mert könnyűek, és kevésbé hizlalnak.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos túrókrém

Barackos túrókrém

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.5 / 5)

A pohárkrémekben az a legjobb, hogy nagyon elegáns desszertként lehet őket szervírozni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Epres tiramisu eperlikőrrel

Epres tiramisu eperlikőrrel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A klasszikus tiramisut variáltam át egy kicsit, melyhez a saját készítésű eperlikőrt használtam.

Hobbychef Tovább olvasom
Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Most, hogy már van saját készítésű eperlikőröm, megleptem magam ezzel az egyszerű finomsággal.

Hobbychef Tovább olvasom
Gesztenyepuding eperöntettel

Gesztenyepuding eperöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk, hozzáadjuk a kiolvasztott, kézmeleg gesztenyepürét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Édes túróval töltött zsemle

Édes túróval töltött zsemle

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlék felső harmadát egy éles késsel levágjuk, a belsejüket kivájjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával

Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A klasszikus olasz desszert egy finom változata.

Hobbychef Tovább olvasom
Vanília hab

Vanília hab

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

4 dl tejet felforralunk, a pudingport 1 dl hideg tejjel simára verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos gyümölcskocsonya

Barackos gyümölcskocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őszibarack konzerv levét felforraljuk, hozzáadjuk a víz felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Málnás lepény

Málnás lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megszitált lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, az egész tojással, 5 dkg porcukorral, valamint a reszelt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom