Szerelmi vallomás

2012-11-14
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 2:00 óra
  • Kész: 2:10 óra

Ajánlott ital: száraz vörösbor

Hozzávalók:

  • 40 dkg marhahús
  • 20 dkg zöldbab
  • 15 dkg burgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint erőspaprika krém
  • 2 db babérlevél
  • 1 kávéskanál őrölt kömény
  • 1 liter húsleves (kockából)
  • 1 dl étolaj

Elkészítés:

Lépés: 1

A finomra vágott vöröshagymát kevés előhevített olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockákra vágott marhahúst. Együtt tovább pirítjuk. Hozzáadjuk az erőspaprika-krémet, majd felöntjük a húslevessel. Ízesítjük őrölt köménnyel, áttört fokhagymával és babérlevéllel.

Lépés: 2

Fedő alatt, lassú tűzön főzzük. Mikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a kis kockákra vágott burgonyát, és a 3 cm-es darabokra vágott zöldbabot. Együtt készre főzzük.

Lépés: 3

Tálalásnál kikevert tejföllel dúsítjuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    490 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)
Zöldmandulabefőtt (hamis pisztácia)

Csak frissen szedett, még puha héjú és tűvel jól átszúrható, nem keserű mandulából készíthető.

Close