Recept nehézségi szint: Közepes
Közepes
Gesztenyekrémleves kukoricával
A szelídgesztenyéket alaposan megmossuk, majd egyik oldalukat bevagdossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgadinnyeleves saját héjában
A szép héjú sárgadinnyét alaposan megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörteleves borral (főzés nélkül)
A meghámozott, felezett és magjaitól megtisztított körtékből - karalábéfúróval - húsz golyót formázunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSütőtökleves sajttal
A középmelegre állított sütőt kb. 180 °C-ra előmelegítjük, és sütőlapra kb. 800 g sütőtököt teszünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMazsolás csirkeleves
A megmosott csirkét apró, raguszerű darabokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTöltött sárgadinnye
A kisméretű sárgadinnyék felső harmadát levágjuk, a magját kikaparjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMedvehagymás paraszt rakott krumpli
Ma főztem (sütöttem) magamnak egy rakott krumplit. Miután még a medvehagyma korszaka van, s nem ...
Hobbychef Tovább olvasomSzabolcsi töltött káposzta
A hagyományos magyar ételek között a szabolcsi töltött káposzta igen előkelő helyet foglal el.
Gasztro Trend Tovább olvasom