Recept konyha: Nemzetközi

Nemzetközi

Rozé kacsamell cukkini tócsnival

Rozé kacsamell cukkini tócsnival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsamelleket tisztítás után éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal és majoránnával befűszerezzük.

Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasom
Naranccsal töltött kacsa

Naranccsal töltött kacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pecsenyekacsákat megtisztítjuk, a tokot eltávolítjuk, és kívül-belül besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hússal-májjal töltött almák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almákat nem hámozzuk meg, viszont jól megmossuk, és szárazra töröljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szárított mézes ringlószilva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Birsalmaleves, ahogy a nagymama szerette

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Olívás sonkakoktél melegen

Olívás sonkakoktél melegen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy teflonserpenyőben felforrósítjuk az olajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almás sajtsalátával töltött avokádó

Almás sajtsalátával töltött avokádó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2 / 5)

A körténél valamivel nyújtottabb avokádót, A és V alakban éles, kis késsel elfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A grillcsirkét - a májával együtt - hagyományosan, lesózva megsütjük, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgadinnyekoktél rákkal

Sárgadinnyekoktél rákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sárgadinnyét A és V alakban éles késsel a felénél elfelezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pisztráng zöldmandulamártással

Pisztráng zöldmandulamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fehérbort a vöröshagymával, a sóval és 1 dl vízzel felforraljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom