Recept konyha: Nemzetközi
Nemzetközi
Rozé kacsamell cukkini tócsnival
A kacsamelleket tisztítás után éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal és majoránnával befűszerezzük.
Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasomNaranccsal töltött kacsa
A pecsenyekacsákat megtisztítjuk, a tokot eltávolítjuk, és kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHússal-májjal töltött almák
Az almákat nem hámozzuk meg, viszont jól megmossuk, és szárazra töröljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzárított mézes ringlószilva
A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmaleves, ahogy a nagymama szerette
Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.
Gasztro Trend Tovább olvasomOlívás sonkakoktél melegen
Egy teflonserpenyőben felforrósítjuk az olajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomAlmás sajtsalátával töltött avokádó
A körténél valamivel nyújtottabb avokádót, A és V alakban éles, kis késsel elfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFriss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal
A grillcsirkét - a májával együtt - hagyományosan, lesózva megsütjük, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgadinnyekoktél rákkal
A sárgadinnyét A és V alakban éles késsel a felénél elfelezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPisztráng zöldmandulamártással
A fehérbort a vöröshagymával, a sóval és 1 dl vízzel felforraljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom