Recept konyha: Nemzetközi
Nemzetközi
Mandarinnal flambírozott vadkacsa aszalt szilvás fánkkal
A megtisztított, kívül-belül jól megsózott vadkacsát a sütőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTöltött sárgadinnye
A kisméretű sárgadinnyék felső harmadát levágjuk, a magját kikaparjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomEpres-túrós kosárkák
A friss gyümölcsből készült desszertek azért csodálatosak, mert könnyűek, és kevésbé hizlalnak.
Gasztro Trend Tovább olvasomFehérboros, chilis, fokhagymás tintahalkarikák petrezselymes sült krumplival
A krumplikat felteszem főni. A fokhagymát, petrezselymet aprítom.
Hobbychef Tovább olvasomGrillezett márványsajtos szűzpecsenye párolt sárgarépával
Szokatlan, hogy a sertéshúshoz és a márványsajthoz vörösbort ajánlunk.
Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasomPóréhagymaleves
A legtöbben odavagyunk a hagymás ételekért, persze nem véletlenül.
Gasztro Trend Tovább olvasomWhisky praliné
Kávé mellé desszertnek ajánlom, de díszdobozban ajándéknak is adhatjuk.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomCsülöksonka felvágott zöldségekkel együtt sütve
Ez egy nagyon egyszerű étel, minimális munkát igényel, a sütés viszont időigényes.
Hobbychef Tovább olvasomVodkamálna bonbon
Felnőtteknek, díszdobozban igazi meglepetés lehet ez az alkoholos bonbon.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom