Recept konyha: Nemzetközi
Nemzetközi
Citromos zöldségleves
A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, pezsdülésig forrósítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomDiós ananász sörbet
Az ananászkonzervet és a mézet botmixer segítségével krémesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTöltött narancs vaníliakrémmel
A kettévágott narancs húsát eltávolítjuk a héjából.
Gasztro Trend Tovább olvasomVirslis-hagymás burgonyasaláta
Sóval, cukorral, ecettel salátalevet készítünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomNarancsos-zelleres gombasaláta grépfrúttal és balzsamecet öntettel
A narancsot megtisztítjuk, és gerezdjeire szedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomResztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben aranyszínűre pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes sült csirkecomb meggymártással és szalonnás burgonyafánkocskákkal
A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, amikor megfőtt, megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolbászos-fűszeres töltelékkel töltött csirke sörben sütve, brokkolis krumplipürével és almakompóttal
A csirkecombokat megmossuk, fellazítjuk rajtuk a bőrt.
Gasztro Trend Tovább olvasom