Recept konyha: Nemzetközi

Nemzetközi

Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve

Bazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A halfiléket tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, ráöntjük a fehérbort.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grillezett csirkemell

Grillezett csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.7 / 5)

Annak, aki még nem próbálkozott grillezéssel érdemes először csirkemellet sütnie, mert ezzel a husival nagyon ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tepsis burgonya és zöldségek

Tepsis burgonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az igazán jó tepsis burgonya felveszi a versenyt húsok ízével, és igazán jó grillezők tudják, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Narancsos répalekvár

Narancsos répalekvár

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A narancs és a répa már bizonyította néhány gyümölcsitalban, hogy nagyon összeillik az íz világuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejszínes-gombás spagetti

Tejszínes-gombás spagetti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az aktív életmódot élők szeretik a tésztás ételeket, ezért az ő figyelmükbe ajánlom a tejszínes-gombás ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Majonézes gombasaláta

Majonézes gombasaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.7 / 5)

A majonézes saláták elkészítése nagyon egyszerű.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tartármártás

Tartármártás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tartármártást nagyon könnyű elkészíteni - csupán annyi dolgunk van, hogy a hozzávalóit jó alaposan ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldborsóleves

Zöldborsóleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.6 / 5)

A sárgarépát és a fehérrépát megtisztítjuk, kockákra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejszínes cukkíni krémleves

Tejszínes cukkíni krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A cukkínit megmossuk, hosszában negyedeljük, majd feldaraboljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom