Recept konyha: Nemzetközi

Nemzetközi

Csípős-savanyú leves

Csípős-savanyú leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gombát, a póréhagymát és a császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Garnélarák dijoni mustármártással

Garnélarák dijoni mustármártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először elkészítjük a mártást: a száraz fehérborhoz hozzáadjuk a dijoni mustárt, a citrom levét és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Adios Muthafucka Jello Shots

Adios Muthafucka Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Készítsük el elsőként a muffin tartókat. Kettő 6 darabos muffin formába, rakjunk papír kosarakat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Strawberry Banana Jello Shots

Strawberry Banana Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként vágjuk le az eprek alját kissé, hogy fel tudjuk állítani őket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Caramel Apple Jello Shots

Caramel Apple Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vágjuk félbe a zöld almákat, és formáljunk belőlük csészéket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sex on the Beach Jello Shots

Sex on the Beach Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A forró vizet öntsük egy kancsóba, és szórjuk bele az ízesített zselatin port.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paradicsomleves

Paradicsomleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kevés olyan leves van, amelyet annyira egyszerű elkészíteni, mint a paradicsomlevest.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fokhagymás-tejfölös csirkemell

Fokhagymás-tejfölös csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.8 / 5)

A csíkokra vágott csirkemelleket először fűszerezzük, aztán forgassuk be őket a lisztbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Majonézes gyümölcssaláta

Majonézes gyümölcssaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A saláta elkészítését az öntettel (tartármártás) kezdjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Padlizsános spagetti

Padlizsános spagetti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a felkockázott padlizsánt és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom