Recept konyha: Nemzetközi
Nemzetközi
Karácsonyi halkoktél saláta
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és puhára főzzük. A zellert megtisztítjuk, és fedő alatt megpároljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHagymás heringsaláta
A megmosott burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, eközben a lilahagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk és besózzuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBrokkolisaláta pirított mandulával
A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben, 8-10 perc alatt roppanósra főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomVegyes zöldség kókusszal
A kókuszreszeléket tejbe áztatjuk, és pár percig állni hagyjuk. A padlizsánt és a sárgarépát megmossuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomVajon sült körteszeletek camembert sajttal
A megmosott körtét hosszában ujjnyi szeletekre vágjuk. Vajon megpirítjuk a szeletek mindkét felét, majd ráöntjük ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSült paradicsom fokhagymás öntettel és grillezett sajttal
A baguette-et vastag szeletekre vágjuk, és forró serpenyőben, kevés olívaolajon megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSonkatekercs aszpikban
A tojást kb. 10 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízben lehűtjük, majd megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPadlizsán és cukkíni roston gombával, borsmártással
A padlizsánt és a cukkínit vastag szeletekre vágjuk, a paradicsomot félbevágjuk, a lila hagymát vaskos ...
Gasztro Trend Tovább olvasomParajfelfújt kéksajt mártással
A parajt leforrázzuk, vajon megpirítjuk, sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük. Pépesítjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, ...
Gasztro Trend Tovább olvasom