Recept konyha: Nemzetközi
Nemzetközi
Joghurtos zellerkoktél
A zellert megtisztítjuk, megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. Egy kisebb fazékban kevés sós, citromos vízben fedő ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFüstölt lazacrózsák citromos alma-toaston
A lazacszeleteket kiolvasztjuk, és rózsákat készítünk belőlük úgy, hogy a magozott olívabogyó köré tekerünk 1-1 ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFenyőchips
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, majd uborkagyalun lereszeljük. Ezután fenyő formájú süteményszaggatóval kiszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomDiós-majonézes halkoktél
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomDinnyés ráksaláta
A rákot még fagyosan a borba szórjuk. A konyakkal ízesítjük, a citrom levét belefacsarjuk, megsózzuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsukapörkölt
A megtisztított csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomChilis rák
A rákot szobahőmérsékleten fölengedjük, lecsöpögtetjük. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a fokhagymát finomra, a többit kis ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBusa reform módra
A busaszeleteket enyhén besózzuk, majd a borral és a szőlőlével leöntjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomBusavagdalt
A hal bőrét lehúzzuk, húsát kiszálkázzuk, majd apró lyukú tárcsán kétszer-háromszor ledaráljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBundázott hal
Ehhez az ételhez a süllő-, a fogas- vagy a pisztrángfilé a legalkalmasabb, de jó hozzá ...
Gasztro Trend Tovább olvasom