Recept konyha: Nemzetközi

Nemzetközi

Joghurtos zellerkoktél

Joghurtos zellerkoktél

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zellert megtisztítjuk, megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. Egy kisebb fazékban kevés sós, citromos vízben fedő ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Füstölt lazacrózsák citromos alma-toaston

Füstölt lazacrózsák citromos alma-toaston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lazacszeleteket kiolvasztjuk, és rózsákat készítünk belőlük úgy, hogy a magozott olívabogyó köré tekerünk 1-1 ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fenyőchips - karácsonyi burgonya

Fenyőchips

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, majd uborkagyalun lereszeljük. Ezután fenyő formájú süteményszaggatóval kiszúrjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Diós-majonézes halkoktél

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dinnyés ráksaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rákot még fagyosan a borba szórjuk. A konyakkal ízesítjük, a citrom levét belefacsarjuk, megsózzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Csukapörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A megtisztított csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Chilis rák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rákot szobahőmérsékleten fölengedjük, lecsöpögtetjük. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a fokhagymát finomra, a többit kis ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Busa reform módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A busaszeleteket enyhén besózzuk, majd a borral és a szőlőlével leöntjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Busavagdalt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hal bőrét lehúzzuk, húsát kiszálkázzuk, majd apró lyukú tárcsán kétszer-háromszor ledaráljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Bundázott hal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ehhez az ételhez a süllő-, a fogas- vagy a pisztrángfilé a legalkalmasabb, de jó hozzá ...

Gasztro Trend Tovább olvasom