Recipes from Ingredient: vaj
Kemencében sült őzfilé erdei gombákkal
Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácánmell roston, aszalt szilvával töltve
A körtéket úgy hámozzuk meg, hogy a szárukat meghagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBrokkolikrémleves
A brokkoli az íze, a színe és az illata miatt az egyik legkedveltebb zöldség.
Gasztro Trend Tovább olvasomKertész palacsinta
Ha szeretik a sós palacsintákat, akkor mindenképpen próbálják ki a kertész palacsinta receptünket.
Gasztro Trend Tovább olvasomVajban párolt tengeri hal pestos szélesmetélttel
A halat kiolvasztjuk, felszeleteljük, és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomLazacszeletek parajjal
A parajt kiolvasztjuk, és lecsepegtetjük. A halfilét besózzuk, citromlével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi gombás-tejszínes lazac
A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve
A halfiléket tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, ráöntjük a fehérbort.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldborsóleves
A sárgarépát és a fehérrépát megtisztítjuk, kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejszínes cukkíni krémleves
A cukkínit megmossuk, hosszában negyedeljük, majd feldaraboljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom