Recipes from Ingredient: tejszín
Szív küldi szívnek
A parajleveleket nagyon alaposan megmossuk. A póréhagymáról leszedjük a külső, takaró leveleket.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzerelmes csibecombok
A megtisztított, alaposan megmosott csirkecombokat beszórjuk ételízesítővel, meghintjük őrölt gyömbérrel és morzsolt majoránnával.
Gasztro Trend Tovább olvasomKukorica krémleves
Aki szereti az édes és a sós ízek kombinációját az biztosan oda lesz a kukorica ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKenyérpuding
A hagyományos brit konyhának rengeteg olyan receptje van, amely a konyhai maradékok felhasználásán alapul.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarfiol krémleves
A zöldségeket kezdjük el pirítani a vajon, majd néhány perc elteltével öntsük fel őket a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSavanyú, tejszínes lencseleves
A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi borkrémleves
Az ásványvízhez hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget és a citrom héját. Felforraljuk, majd leszűrjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFűszeres pulykaraguleves citromosan
A vajat felmelegítjük. A sárgarépát, a fehérrépát és a zellert megmossuk, kockára vágjuk, és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKanadai tökkrémleves
Vajat forrósítunk, mikor már nem pezseg, rátesszük a finomra vágott vöröshagymát, a szeletekre vágott sárgarépát ...
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri salpicon saláta
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom