Szerelmes csibecombok
2012-11-14- Konyha: Nemzetközi
- Fogás: Főétel
- Nehézségi szint: Közepes
- Előkészületi idő: 10perc
- Elkészítési idő: 60perc
- Kész: 1:10 óra
Ajánlott ital: száraz fehérbor
Tipp: a mártásba kiwi karikákat is tehetünk
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 2 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál mustár
- 1/2 citrom
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejszín
- 3 dkg vaj
- KNORR Delikát ételízesítő
- őrölt gyömbér
- morzsolt majoránna
Elkészítés:
Lépés: 1
A megtisztított, alaposan megmosott csirkecombokat beszórjuk ételízesítővel, meghintjük őrölt gyömbérrel és morzsolt majoránnával.
Lépés: 2
Előhevített sütőben ropogósra sütjük. Közben a finomra vágott vöröshagymát kevés vajon lepároljuk, ízesítjük a mustárral, szűrt citromlével, áttört fokhagymával.
Lépés: 3
Tálalásnál a csirkecombokat bevonjuk a mártással. Párolt zöldségekkel és rizzsel körítjük.
Átlag értékelés
(5 / 5)
1 ember értékelte ezt a receptet
Hasonló receptek:
Tápérték információk
A feltüntetett információk egy adagra értendők.
-
Energia
300 kcal