Recipes from Ingredient: cukor
Aranygaluska
Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomAngol kenyérpuding
A kifliket vékony karikákra vágjuk, és kivajazott, tűzálló tál aljára egy réteget rakunk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomSan Giuseppe fánkja
Egy közepesen nagy edénybe felforraljuk a vizet, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a lisztet.
Gasztro Trend Tovább olvasomMangókrém ananásszal
A tojások sárgáját cukorral kikeverjük, és forró tejbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMákpuding csokoládéöntettel
Elkészítjük a csokoládéöntetet: a csokoládét vízgőzön felmelegítjük, hozzáadjuk a tejszínt, a rumot és a vaníliás ...
Gasztro Trend Tovább olvasomMeggyes piskótakehely citromfagylalttal, mentával
A tojás sárgáját krémmé keverjük, a tojás fehérjét pedig habbá verjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMazsolás pite
Egy megfelelő nagyságú keverőedényben a lisztet elkeverjük a cukorral.
Gasztro Trend Tovább olvasom