Mangókrém ananásszal

2013-11-29
Mangókrém ananásszal
  • Várható: Mangókrém ananásszal 4 személyre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 7perc
  • Elkészítési idő: 45perc
  • Kész: 52perc

Hozzávalók:

  • 4 dl tej
  • 20 dkg cukor
  • 4 db tojás
  • 2 dkg zselatin
  • 60 dkg mangó
  • 35 dkg túró
  • 4 dl tejszín
  • 1 db citrom
  • 1 db ananász

Elkészítés:

Lépés: 1

A tojások sárgáját cukorral kikeverjük, és forró tejbe tesszük. Reszelt citromhéjjal ízesítjük, majd hozzáadjuk a hideg vízzel elkevert zselatint. A krémet lehűtjük.

Lépés: 2

A túrót lepasszírozzuk, a mangó héját eltávolítjuk, húsát kockákra vágjuk, majd hozzáadjuk mindet a krémhez.

Lépés: 3

Végül felverjük a tejszín kétharmadát, összekeverjük a masszával, és poharakba töltjük.

Lépés: 4

Tálaláskor a maradék felvert tejszínnel és szeletekre vágott ananásszal díszítjük.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    861,2 kcal
  • Fehérje

    23,5 g
  • Zsír

    102,5 g
  • Szénhidrát

    29,7 g
  • Rost

    1,4 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rozé kacsamell cukkini tócsnival
Rozé kacsamell cukkini tócsnival

A kacsamelleket tisztítás után éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal és majoránnával befűszerezzük.

Close