Recipes from Ingredient: vöröshagyma
vöröshagyma
Chilis babos egytálétel
A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd vastag falú lábasban aranyszínűre pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPikáns pacal
A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.
Gasztro Trend Tovább olvasomMustáros őzpörkölt
A húst 3 centis darabokra vágjuk, bográcsba szórjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKukoricás őzragu
Az őzhúst 2 centis kockákra, a lehéjazott vöröshagymát finomra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével
Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácán és fürj gyümölcsökkel
A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKemencében sült őzfilé erdei gombákkal
Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácánerőleves húsgaluskával
A fácán mellét a csontról lefejtjük, kétszer ledaráljuk, majd a tojással meg a konyakkal összegyúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBrokkolikrémleves
A brokkoli az íze, a színe és az illata miatt az egyik legkedveltebb zöldség.
Gasztro Trend Tovább olvasom