Recipes from Ingredient: vöröshagyma

vöröshagyma

Egri töltött gomba

Egri töltött gomba

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Savanyú, tejszínes lencseleves

Savanyú, tejszínes lencseleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Alföldi tarhonyaleves

Alföldi tarhonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és megpirítjuk. Mikor már aranyszínű, hozzáadjuk a finomra vágott ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Thai bambuszrügy erőleves

Thai bambuszrügy erőleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A csirkemell filét megmossuk, kockára vágjuk, szárnyas fűszerkeverékkel és fehérborssal ízesítjük. 1 liter vízben 15-20 ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kanadai tökkrémleves

Kanadai tökkrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vajat forrósítunk, mikor már nem pezseg, rátesszük a finomra vágott vöröshagymát, a szeletekre vágott sárgarépát ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fejes saláta vinaigrette mártással

Fejes saláta vinaigrette mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.8 / 5)

A salátafejeket kétfelé vágjuk, és bő, hideg folyóvízben megmossuk, majd lecsepegtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sörben sült kacsacomb citromos almaszósszal

Sörben sült kacsacomb citromos almaszósszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsacombokat megmossuk, majd sóval, majoránnával és őrölt köménnyel bedörzsöljük. A sört beleöntjük egy tepsibe, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tortilla fokhagymásan, sajtosan sütve

Tortilla fokhagymásan, sajtosan sütve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szalonnát apró kockákra vágjuk, és nagyobb serpenyőben aranysárgára pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtos rákfalatok toaston

Sajtos rákfalatok toaston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rozskenyeret egyenletes szeletekre vágjuk, és egy sütőlapra tesszük. Forró sütőben 3 percig szárítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom