Recipes from Ingredient: liszt
Kemencében sült őzfilé erdei gombákkal
Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymás szarvastokány
A húst 0,5 centi vastag, a szalonnát ennél vékonyabb csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCseresznyés vadkacsa
A kacsát 6-6 részre daraboljuk, besózva félretesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKertész palacsinta
Ha szeretik a sós palacsintákat, akkor mindenképpen próbálják ki a kertész palacsinta receptünket.
Gasztro Trend Tovább olvasomHalpaprikás sajtos tésztával
A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi gombás-tejszínes lazac
A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgarépa főzelék
A sárgarépa főzelék gyermekkorom egyik kedvenc étele volt.
Gasztro Trend Tovább olvasomBuggyantott tojásleves
A buggyantott tojásleves azok közé az ételek közé tartozik, amelyet gyermekként nem szerettem.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejszínes-gombás spagetti
Az aktív életmódot élők szeretik a tésztás ételeket, ezért az ő figyelmükbe ajánlom a tejszínes-gombás ...
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldborsóleves
A sárgarépát és a fehérrépát megtisztítjuk, kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom