Recipes from Ingredient: cukor

John Collins koktél

John Collins koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük meg félig jégkockával a shakert, és adjuk hozzá a whiskeyt, a citromlét, és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mexikói Kávé

Mexikói Kávé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük a forró kávét és a kávélikőrt a füles üvegpohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kókuszos-likőrös szaloncukor

Kókuszos-likőrös szaloncukor

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Közelgő karácsonyi ünnepekre, tekintettel a fenyőfára, illetve gasztroajándéknak is ajánlom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Malibu kókuszos rum

Malibu kókuszos rum házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Készítsük el a cukorszirupot, illetve a kókusz szirupot az italhoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcskenyér

Gyümölcskenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi mézeskalács

Karácsonyi mézeskalács

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg mézben feloldjuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, egy egész tojást és egy tojássárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Diós-almás bejgli

Diós-almás bejgli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az élesztőt felfuttatjuk 1 dl langyos, cukros tejben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karamellizált fehér csoki - sós mogyoró krokant bonbon

Karamellizált fehér csoki – sós mogyoró krokant bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bonbont a közelgő ünnepekre való tekintettel gasztroajándéknak ajánlom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Hókifli

Hókifli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet a margarinnal, a tejföllel, a cukorral, a meleg tejben felfuttatott élesztővel és csipet ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vargabéles

Vargabéles

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A cérnametéltet sós vízben megfőzzük. A túrót szitán áttörjük, összekeverjük a tejföllel és a cérnametélttel.

Gasztro Trend Tovább olvasom