Recipes from Ingredient: cukor

Aranygaluska

Aranygaluska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Angol kenyérpuding

Angol kenyérpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kifliket vékony karikákra vágjuk, és kivajazott, tűzálló tál aljára egy réteget rakunk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Máglyarakás

Máglyarakás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A tojások sárgáját és fehérjét különválasztjuk, a tejet felmelegítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
San Giuseppe fánkja

San Giuseppe fánkja

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy közepesen nagy edénybe felforraljuk a vizet, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a lisztet.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Császármorzsa

Császármorzsa #1

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A citrom héját lereszeljük, a mazsolát a fehér rumba áztatjuk, majd kis időre állni hagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mangókrém ananásszal

Mangókrém ananásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojások sárgáját cukorral kikeverjük, és forró tejbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mákpuding csokoládéöntettel

Mákpuding csokoládéöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elkészítjük a csokoládéöntetet: a csokoládét vízgőzön felmelegítjük, hozzáadjuk a tejszínt, a rumot és a vaníliás ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mákos guba

Mákos guba

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az édes kalácsot felszeleteljük, a tejet megmelegítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Meggyes piskótakehely citromfagylalttal, mentával

Meggyes piskótakehely citromfagylalttal, mentával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojás sárgáját krémmé keverjük, a tojás fehérjét pedig habbá verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás pite

Mazsolás pite

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy megfelelő nagyságú keverőedényben a lisztet elkeverjük a cukorral.

Gasztro Trend Tovább olvasom