Recipes from Ingredient: cukor
Birsalmasajt pörkölt mogyoróval
A háziasszonyok többsége a birsalmára esküszik, de készíthető birskörtéből is finom sajt.
Gasztro Trend Tovább olvasomTeapuncs arábiából
Hat deci vizet felforralunk, és ráöntjük a cserépedényben levő narancsos tealevélre.
Gasztro Trend Tovább olvasomKávémártás mazsolával, melegen
1 erős kávéfőzetet készítünk, amit ráadásul még a felére be is forralunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilvadzsem mogyoróval
A kék szilvát bő vízben, többször is átmossuk, kimagozzuk és ledaráljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes rózsaszirup
A rózsa szirmait letépkedjük, és folyó vízben többször átmossuk, lecsepegtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomEper vörösborzselében
Az egészséges eperszemeket megmossuk, lecsumázzuk és félbevágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomAngol karácsonyi gyümölcspuding
Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomNaspolyatorta
A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom