Recept fogás: Desszert
Desszert
Karácsonyi mézeskalács
A kézmeleg mézben feloldjuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, egy egész tojást és egy tojássárgáját.
Gasztro Trend Tovább olvasomDiós-almás bejgli
Az élesztőt felfuttatjuk 1 dl langyos, cukros tejben.
Gasztro Trend Tovább olvasomKaramellizált fehér csoki – sós mogyoró krokant bonbon
A bonbont a közelgő ünnepekre való tekintettel gasztroajándéknak ajánlom.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomVargabéles
A cérnametéltet sós vízben megfőzzük. A túrót szitán áttörjük, összekeverjük a tejföllel és a cérnametélttel.
Gasztro Trend Tovább olvasomAranygaluska
Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomAngol kenyérpuding
A kifliket vékony karikákra vágjuk, és kivajazott, tűzálló tál aljára egy réteget rakunk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomSan Giuseppe fánkja
Egy közepesen nagy edénybe felforraljuk a vizet, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a lisztet.
Gasztro Trend Tovább olvasom