Recipes and Posts Tagged magas szénhidráttartalmú
Illatos almaturmix mandulával
A meghámozott és reszelt almát a fele tejjel és a tejszínnel turmixgépben továbbpépesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSomlói galuska (olajos magvakkal)
Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörték eperkocsonyával
Egy kivajazott tűzálló tálat szorosan kibéleljük a kihűlt piskótával.
Gasztro Trend Tovább olvasomNarancsos pulykamellfalatok nyárson
Három deci vízben a babérlevéllel, az egész borssal és a fele sóval felforraljuk a lapokra ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcsökkel ékesített kacsa
A bontott pecsenyekacsát a megfelelő előkészítés után kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel
A sertésszűzérméket besózzuk, majd a felhevített vajra tesszük, mindkét oldalát átsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomAnanászos sonkacipó
A füstölt sovány sonkát, a sovány sertés- és marhahúst, finom tárcsán többször ledaráljuk, minél pépesebbre.
Gasztro Trend Tovább olvasom