Jeges Kávés Baileys

2013-05-24
  • Várható: 1 adag Jeges Kávés Baileys
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 1perc
  • Kész: 2perc

Hideg koktél, különleges ír kávés krémlikőrrel

Pohár: magas (tall) üvegpohár

Kiegészítés/Díszítés: 3 pörkölt kávébab (kávészem)

Hozzávalók:

  • 2 nagy jégkocka
  • 5 cl Baileys Coffee (különleges ír krémlikőr egy leheletnyi kávéval)

Elkészítés:

Lépés: 1

Rakjuk a turmixgépbe a jégkockákat és a kávés krémlikőrrel (Baileys Coffee) keverjük simára.

Lépés: 2

Öntsük át a turmixolt italt egy magas pohárba, és díszítsük a tetejét 3 szem pörkölt kávébabbal.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gesztenyepuding eperöntettel
Gesztenyepuding eperöntettel

A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk, hozzáadjuk a kiolvasztott, kézmeleg gesztenyepürét.

Close